LOGODESIGN

Lad os give din virksomhed en skarp profil

Logoer er vigtige

Et godt logo skal have en forståelig forbindelse til ejeren

 

Et godt logo skal være nem genkendeligt, selv om man kun ser logoet alene og ikke i forbindelse med øvrige ting fra ejeren. Et godt logo skal være nemt at bruge, nemt at placere og nemt at synes om.

Herunder ser du et udsnit af de logoer vi har lavet til vores kunder. Nogle har selv haft “en finger med i spillet” og andre har givet os frit spil. Uanset hvad forsøger vi at løse opgaven så alle bliver glade og tilfredse. Vi har som mål, at vore kunder skal være glade og stolte af deres logoer, så bliver det som oftest brugt meget mere og meget bedre.

Et udsnit af vores designs:

Florilis
Viridis Consult
51487
52250
DYRUPTØMREREN
Capsicum Maya

Gartneriet Pedersen har gennem to generationer produceret og forædlet Capsicum af høj kvalitet og ensartethed. Derfor skulle logoet også være meget specifikt på Capsicum eller Prydpeber.
Skriften er den samme som Gartneriet Pedersen fordi det er samme ejer. De fleste Capsicum er i flammende farver som ikke ville kunne gengives i logoet har vi valgt den røde farve som kan bruges i alt grafisk arbejde sammen med fotos af planterne.  

Logo 50505
Lammehave
50541 Logo
LR
Krydderhaven
Karstens
VIUMLUND KRYDDERURTER

Gartneriet Viumlund producerer sprøjtefrie krydderurter. Logoet er derfor grønt med to blade som både symboliserer krydderurter der jo som bekendt for det meste består af grønne blade. Samtidig skal de to blade symbolisere to personer som arbejder tæt sammen i gartneriet; nemlig Rikke og Peter som ejer gartneriet. 

Kirsten & Knud Pedersen
Pane
Pedersen

Gartneriet Pedersen A/S producerer en bred vifte af potteplanter til både ude og indebrug. Derfor skulle logoet være “Grønt” og signalere en for for mangfoldighed, samtidig skulle det ikke være begrænset af ændringer i sortimentet af produkter. Vi valgte sammen med Henning Pedersen at lave et logo af tre dele der skal symbolisere at man går ud af flere veje og samtidig er der et vegetativt symbol. Skriften er valgt på grund af de runde former og “Plants with attitude” er gartneriets slogan. 

Eurotrend
Ring mig op